Kazincbarcika hírei

2017.03.23. 14:10

A Kolorcountry nyitott

Kazincbarcika - A Kolorfesztivál szervezői partnertalálkozóra invitáltak.

Kazincbarcika - A Kolorfesztivál szervezői partnertalálkozóra invitáltak.

Az ország legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő összművészeti rendezvénysorozata, az 5. Kolorfesztivál idén augusztus 1-jétől három héten keresztül, plusz egy ráadás afterhétvégével várja a közönségét.

Egyre többnek

Kazincbarcika önkormányzata és a szervező Barcika Art Kft. népszerű programsorozata egyre több környező község és város vezetésének, lakóinak, valamint a helyi és a régió vállalkozóinak keltette fel a figyelmét. A szervezők partnertalálkozóra invitálták a települések, a cégek, az intézmények és a civilszervezetek képviselőit a Mezey-házba. A találkozón dr. Makkai Orsolya, a szervező kft. ügyvezető igazgatója röviden összefoglalta a Kolorcity Kazincbarcika brand sikertörténetét.

Megtudhattuk azt is, hogy idén először saját forrásból valósul meg az ötödik, jubileumi programsorozat, amely jelentős kihívást jelent a szervezőknek. A szponzorok és a térség együttműködő településeinek felkutatása elsődleges feladattá vált, hiszen a fesztivál továbbiakban is meg kell őrizze összművészeti jellegét, és eddig bizonyítottan magas színvonalát. A példaértékű összefogásnak köszönhetően a Kolorfesztivál nemcsak Magyarország leghosszabb, hanem legnagyobb területi kiterjedésű fesztiváljává nőheti ki magát.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!