Kilenc fatolvajt fogtak a rendőrök Borsodban

Kilenc fatolvajt fogtak a rendőrök Borsodban
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt 24 órában 11 személyt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, kettőt bolti lopás, még kilencet falopás miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 51 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe, mert az egyik hipermarket eladóterében a ruházatába rejtett 2 üveg szeszesitalt, illetve egy palackból fogyasztott is a helyszínen. Cselekménye során a férfit a biztonsági őr érte tetten.

Ózdon egy kis boltban „vásárolt” egy 40 éves helyi férfi, közel 15.000 forint értékben élelmiszereket és alkoholos italokat. Ezt követően az üzlet alkalmazottjának figyelmetlenségét kihasználva fizetés nélkül távozott onnan. A bejelentést követően a rendőrjárőrök a közelben elfogták és előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették a bolti tolvajt.

Megyénk területén 2012. október 24-én egy súlyos és négy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Továbbá négy anyagi kárral járó ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a Klapka Gy. úton a Szentgyörgy utca irányába közlekedett gyalogosan egy 12 éves kislány. Az osztott pályás úttest kiemelt szegélyéről vigyázatlanul és hirtelen lelépett egy ott haladó csuklós autóbusz elé. A gyalogost a busz elütötte, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló töréses sérüléseket szenvedett.

– B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –