Kikapcsolódtak, ismerkedtek Leveleken

Kikapcsolódtak, ismerkedtek
Kikapcsolódtak, ismerkedtek
Levelek – A leveleki Tavirózsa Nőegyesület a közelmúltban élőzenés nőnapi nosztalgiabált rendezett. A résztvevő hölgyeket virággal köszöntötték nőnap alkalmából.

Az alaphangulatot a leveleki Gárdonyi Géza Általános Iskola diákjainak műsora teremtette meg, majd volt boszorkánytánc, játék és éjfélkor tombola is. Közben pedig minden korosztály ropta a táncot.
Mindenki nagyon jól érezte magát. Hajnal 3 óráig tartott a mulatság. A rendezvény sikere a vártnál is nagyobb volt. Teljesült a nőegyesület célja, hogy kikapcsolódási, ismerkedési lehetőséget biztosítsanak a Leveleken élőknek.

Szeretnének még ilyen rendezvényeket szervezni, hogy újra találkozhassanak vidám, jókedvű, mosolygós emberekkel, és remélik, hogy legközelebb a mostaniak mellett új arcokat is felfedeznek majd a résztvevők között.
A Tavirózsa Nőegyesület köszöni a rendezvény megszervezéséhez nyújtott támogatást az Obsitos-Őr Polgárőr Egyesületnek, a Marosvill Bt-nek, Szanyi Lászlónak, Simkó Andrásnak, valamint a település polgármesterének és az általános iskola igazgatójának.

Továbbá mindazoknak, akik munkájukkal, felajánlásukkal, részvételükkel vagy más egyéb módon hozzájárultak a rendezvény sikeréhez – tájékoztatta lapunkat Jécsák Istvánné, a Tavirózsa Nőegyesület elnöke.

– M. Magyar László –