Kihívó nézéssel indult, mellkasi szúrással zárult a vita Körömben

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Köröm – Pofonra konyhakéssel válaszolt – késsel tett pontot a féltékenységi vita végére.

A Borsod-Abaúj-Zemp­lén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 47 éves nővel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az eset még tavaly július hónapjában történt, amikor is a nő az élettársával és leány gyermekével együtt Köröm településen lakó testvérénél vendégeskedett. Itt italoztak beszélgetés közben, így már némi alkoholos befolyásoltságra tettek szert.

A családlátogatást követően hazamentek az ugyanezen a településen lévő lakóhelyükre, ahol aztán a ház előtti betonon ülve tovább folytatták az ivást. Időközben egy, az utcán elsétáló férfi kihívóan nézte a nőt. A pillantás aztán olyan események sorozatát indította el, ami kis híján tragédiához vezetett. A nézés miatt ugyanis az élettársa féltékeny lett, és azonmód szóvá is tette nemtetszését a nőnek, az ebből keletkezett vita során pedig pofon ütötte a nőt.

A nő ettől rendkívül felháborodott, és azonnal berohant a házba, ahol alkoholos állapotával fűtött dühében a konyhaasztalról felkapott egy kést, és a helyiségbe utána belépő élettársát kulcscsont tájékon megszúrta. A szúrás miatt a férfi mellkasa vérezni kezdett, a nő megijedt, és rögtön próbálta rongyokkal a vérzést csillapítani, majd kiabált, hogy hívjanak mentőt. A szúrás megnyitotta a mellüreget, melynek eredményeként légmell alakult ki a sértettnél, ez közvetve életveszélyes állapotot idézett elő. Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

ÉM


Fotó: police.hu
Szerencs - Azt mondta a rendőröknek: „távozzanak, egyébként nem mennek el élve...” Augusztus 8-án állították a Szerencsi Járásbíróság elé azt a vádlottat, aki bozótvágó késsel támadt az intézkedő rendőrökre Megyaszón.A bíróság az első tárgyaláson ítéletet hozott, a vádlottat 4 év börtönbüntetésre...

Illusztráció
Gönc - Az Encsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy 36 éves férfi ellen. A vádlott 2017. decemberében a Gönc településen megrendezett vá...