Friss hírek

2009.01.28. 16:16

Minden út járható Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében

<p>Minden út járható, a burkolatuk többnyire vizes vagy latyakos Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében. A régió egyes részein most is havazik, a közútkezelő gépei dolgoznak az utakon.</p>

Győr-Moson-Sopron megyében Sopron környékén, a nyugati határ mentén és a Bakony lábánál havazott szerdán napközben. Veszprém megyében Pápa, Tapolca és Ajka környékén hullott a hó. Helyenként 5 centiméternyi volt a vastagsága. Egyik megyében sincs járhatatlan út, a főutak vizesek, a mellékutak többnyire vizesek, néhol latyakosak. A közútkezelő gépei délután is dolgoznak, körülbelül 100 sószóró és hótoló járja az északnyugat-dunántúli régió útjait - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Herczeg Péter, a Magyar Közút Kht. győri regionális főmérnökségének ügyeletese.

A havazás miatt Győr-Moson-Sopron megyében szerdán egyetlen baleset történt eddig. A katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint egy nyerges vontató csúszott az árokba a 86-os főúton Bősárkány térségében, de senki sem sérült meg. Veszprém megyéből eddig nem érkezett hír balesetről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!