Kigyulladt egy társasház Miskolcon, kimenekítik a lakókat

Akt.:
Miskolc, 2016. május 6. Tűzoltó dolgozik egy társasház tetején, ahová átterjedt a tűz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületből.
Miskolc, 2016. május 6. Tűzoltó dolgozik egy társasház tetején, ahová átterjedt a tűz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületből. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc – Kigyulladt egy társasház Miskolcon, a Corvin utcában péntek kora délután, kimenekítik a lakókat – mondta a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Dojcsák Dávid közölte, egy társasház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére.

Hozzátette, hogy a tűzoltók ezekben a percekben menekítik ki a lakókat az épületből. Sérülésről egyelőre nincs hír.

tuz2

Tűzoltók dolgoznak egy társasház tetején, ahová átterjedt a tűz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületből. | MTI Fotó: Vajda János

A szóvivő azt is elmondta, hogy több mint húsz miskolci hivatásos tűzoltó több vízsugárral dolgozik a lángok megfékezésén, és további egységek tartanak a helyszínre.

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, jegyezte meg.

– MTI –