Bulvár, celeb

2007.12.18. 14:14

Medveczky jót állt a melegekért

<p>Medveczky Ilona volt a díszvendég egy új melegbarát szórakozóhely megnyitóján. A díva még sosem csalódott a saját nemükhöz vonzódó férfiakban.</p>

Medveczky Ilona volt a díszvendég egy új melegbarát szórakozóhely megnyitóján. Bár a körülmények egyelőre elég puritának voltak, a díva zokszó nélkül állta a megpróbáltatásokat, hiszen szívügyéért állhatott ki.

- Sok barátom van a melegek között. Bennük sosem csalódtam, míg egy férfiban vagy barátnőben igen. Gyerekkorom óta körülvesznek, együtt jártam velük iskolába, majd később az Operába, a pécsi balettbe. Nekem a meleg fiúk annyira hozzátartoznak az életemhez, mint másnak a fehérneműje, és elmondhatom, hogy ilyen őszinte, mély érzésű emberekre ritkán találok – magyarázta Ilona.

Megkérdeztem a barátaimat, hogy miért szeretnek engem, és azt mondta, hogy nekem nem kell bizonyítaniuk. Ezen eddig nem is gondolkoztam, de így igaz. Minden férfi azon töri magát, hogy akár szexuálisan, akár anyagilag bizonyítson.

Pedig én bárkivel leülök, és egy kávé mellett elbeszélgetek. Nem kell a legdrágább francia pezsgő.

Forrás:www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!