PR cikk

2019.11.21. 10:25

Étteremből, elvitelre: nem ördögtől való ötlet!

Halloween, hálaadás, Mikulás, karácsony, hanuka, szilveszter, vízkereszt, farsang, báli szezon…

A téli időszakban egymást érik a különböző kultúrkörök ünnepei. Kint hűvös van, jól esik a meleg szobában összegyűlni, legyen akármi is az apropó. Csakhogy a munkahelyi teendőkkel és a háztartással néha nehéz összehangolni a közös összejöveteleket. Szerencsére erre is van megoldás. Bátran rendeljünk néha elvitelre, étteremből.

Engedjük el a teljesítménykényszert!

Vendéget fogadni öröm, de rengeteg stressz is. A feszített tempójú hétköznapokban viszont ez az öröm könnyen teljesítménykényszerbe csap át.

Az év végi időszak mindenkinek nagyon stresszes, a háziasszonyokra pedig sokszor még nagyobb nyomás hárul: rendes lány karácsonyra kitakarít, ablakot most, selejtez, díszít, süt-főz, lehetőleg több fogást, több fajta süteményt. Az idegeskedés viszont bárkit kimerít. Ilyenkor a legkisebb kellemetlenség is elég ahhoz, hogy az ember legszívesebben a vendég fejére borítva szervírozza a tökéletes almás pitét.

A megoldás: érdemes elengedni a feszültséget, megosztani és kiszervezni a feladatokat. Az ételrendelés pedig ennek egy gyors, egyszerű és kellemes módja lehet.

Válasszunk jól!

Az ételrendelés nem csak kényelmesség, sok esetben ésszerű megoldás is. Ha egy étterem menüjéből választunk elvitelre, biztos a siker: nem kell aggódnunk, hogy oda égetjük a köretet, elfelejtünk eleget vásárolni, a bonyolultabb fogások nem sikerülnek jól. Biztos, hogy lesz mit az asztalra tennünk, éppen megfelelő minőségben és mennyiségben.

A Mimama Konyhája kelenföldi éttermében házias ízeket választhatunk elvitelre. Az elkészült menüt a kért időpontban becsomagolják nekünk, így elég csak a tálalásról és a felszolgálásról gondoskodni. A kellemes, hagyományos, magyaros ételek csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, így senki nem fogja megérezni, hogy nem a nagyi konyhájából származnak az ünnepi falatok.

Tágítsuk a lehetőségeket!

Az elviteles ételrendelés nagy segítség lehet akkor is, ha nem otthon, hanem az irodában, iskolában, rendezvényteremben szeretnénk fogadni a vendégeket. Nem mindenhol van lehetőség főzni – ilyenkor egy megbízható partner sokat segít abban, hogy a legfurcsább helyszínen is megfelelő választékkal és kellemes ízekkel szolgálhassunk.

Egy megbízható éttermi partner nem csak a főzés terhét veszi le a vállunkról, de az ünnepi lehetőségeket is kitágítja. Bárkinek, bárhol, szinte bármilyen időben tudunk finomságot kínálni anélkül, hogy bonyolult és kockázatos logisztikával magunknak kelljen megszervezni az ételek elkészítését. Engedjünk egy kicsit az elvárásokból, és bízzuk magunkat a profik szolgálatára!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!