Kiesett a sárospataki bokszoló

Akt.:
Szabó Teréz (balra) és Mezővári Kinga
Szabó Teréz (balra) és Mezővári Kinga - © Fotó: M.A.
Sárospatak -Hétfőn vívta első meccsét a Tajpejben zajló korosztályos női világbajnokságon Mezővári Kinga.

A Sárospataki TC bokszolója az ifjúságiak 57 kilogrammos súlycsoportjában (ahol 22-en neveztek) a legjobb 8 közé zajló találkozón a román Angela Iordache ellen lépett kötelek közé. Krai Csaba és Szabó Teréz tanítványa pontozásos vereséget szenvedett, így számára idejekorán véget ért a vb.

– Sajnos nem láttuk a meccsét, mert a másik szorító csatáját adták az interneten, ezért mély szakmai értékelést nem tudok adni – mondta az Észak-Magyarországnak Szabó Teréz. – A közösségi oldalon biztosan beszélni fogunk, megosztja majd velem, velünk, hogy mi ment jól és mi kevésbé. A szervezet a kiesett versenyzőket sem hagyja egyébként pihenni, tétlenkedni, egymás közötti edzőmeccseket hoz össze a helyszínen, amelyek nagyon hasznosak tapasztalatszerzés szempontjából.

Várjuk haza Kingát, a jövő hetet megkapja pihenőnek, hiszen a vébéig alig volt szabadideje, aztán elkezdünk dolgozni a halásztelki Eb-válogatóra, ugyanis ennek a korosztálynak az Európa-bajnokságát augusztusban Magyarországon, Keszthelyen rendezik.Sporthírek