Kiesett a másodikról egy kisfiú Budapesten, újraélesztették

Akt.:
Budapest, 2015. augusztus 25. Rendőrök helyszínelnek 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában, ahol egy társasház második emeletéről kiesett egy kisfiú. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni, életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Budapest, 2015. augusztus 25. Rendőrök helyszínelnek 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában, ahol egy társasház második emeletéről kiesett egy kisfiú. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni, életveszélyes állapotban vitték kórházba. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) – Eddig tisztázatlan körülmények között a belső udvarba esett egy kisgyerek Budapest X. kerületében, a Halom utcában egy társasház egyik lakásának emeleti ablakából kedd délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) este a rendőrség honlapján. A BRFK vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója korábban arról számolt be, hogy a kisfiú a társasház második emeletéről esett ki.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: egy kétéves kisfiúhoz riasztották a mentőket. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni. A fiút életveszélyes állapotban kórházba vitték.

– MTI –


xx2

Rendőrök helyszínelnek 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában, ahol egy társasház második emeletéről kiesett egy kisfiú. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni, életveszélyes állapotban vitték kórházba. | MTI Fotó: Lakatos Péter

hirdetés


hirdet�s