„Kiemelten készültünk erre a fontos mérkőzésre”

Akt.:
„Több játékosom hozzáállása a becsületsértéssel ért fel”
„Több játékosom hozzáállása a becsületsértéssel ért fel”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 21. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Felsőzsolca – Edelény 1-0 (1-0)

Felsőzsolca, 400 néző. V.: Szabó L.

Felsőzsolca: Pallai – Bodnár, Topleszki, Boczki, Kiss, Asszony (Kőműves), Berecz, Hegedűs, Mészáros, Gáll (Staviarszky), Szárnya. Edző: Sándor Zsolt.

Edelény: Molnár – Pataki, Hanász, Komjáti, Subert (Táncos), Homonnay (Fűzi), Huszti, Boros L. (Mészáros), Boros M., Szeberin (Szabó), Kótai. Edző: Németh Attila.

G.: Berecz. Jók: az egész csapat, ill. Huszti. Ifi: 0-4.

Sándor Zsolt: – Az egész hetén kiemelten készültünk erre a fontos mérkőzésre. Nagyon örülök annak, hogy a továbbra is első számú bajnokesélyest megérdemelten legyőztük. Továbbra is tudjuk, hogy reálisan hol a helyünk a bajnokságban de óriási gratuláció jár a játékosainknak az eddigi erőn felüli teljesítményükért.

Szilvai Attila, elnök: – Magas színvonalú kiváló játékvezetés mellett megérdemelt hazai győzelem. Mi pedig szégyelljük el magunkat, több játékosom hozzáállása a becsületsértéssel ért fel.


Tokaj – Ózd 1-0 (0-0)

Tokaj, 300 néző. V.: Molnár.

Tokaj: Gégény – Juhász, Novák, Asztalos, Macsi, Kiss, Tóth (Borbély), Pásztor, Szívós (Kassai), Hornyák, Csordás. Edző: Riczu Róbert.

Ózd: Tóth – Farkas, Budai, Ficzere, Török, Csák, Berki, Danyi, Váradi, Kozma (Dömötör), Szamosi (Konyha). Edző: Budai Tamás.

G.: Csordás. Kiállítva: Berki (65.). Jók: Csordás, Hornyák, ill. az egész csapat. Ifi: 4-0.

Riczu Róbert: – Nagyon gyenge játékkal de sok helyzettel egy agresszív és jó csapat ellen sikerült itthon tartani a három pontot. Gratulálok a csapatomnak.

Budai Tamás: – A sok hiányzónk ellenére közel fél órát emberhátrányban játszva közel álltunk az egy pont megszerzéséhez, de a hazai csapat a 92. percben egy jól eltalált szabadrúgásgóllal eldöntötte a mérkőzést. Rossz érzés így kikapni, mert nagyot küzdve rászolgáltunk volna a döntetlenre.


„Erre a pályára a teheneket is fáslival engedném ki”

Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 21. fordulójában öt meccset játszottak szombaton.
hirdetés


hirdet�s