Hajdú-Bihar

2009.09.19. 13:21

Újra sártenger a józsai utcán?

<p>T&#246;bb hete kb. 1 km-t gyaloglunk az utca elej&#233;ig<br /> hogy onnan tudjunk kocsival tov&#225;bbmenni<br /> &#8211;&#237;rta kor&#225;bban&#160;j&#243;zsai<br /> olvas&#243;nk. Az&#243;ta leaszfaltozt&#225;k az<br /> utat. Nade meddig?</p>

Az előző cikk  után a képviselőúrunk egy utcagyűlést hívott össze, igérte, hogy a Hatház utcát járhatóvá teszi; erre a célra állítása szerint 3 millió forintot kapott. Az általam készített képek az úgymond munka után (pontosabban az azutáni első esőzéskor ) készültek és úgy érzem különösebb hozzáfűzés nem szükséges.

 

Az Erdőhát utcáról a Hatház utcára való bejutáshoz ezt kell legyőzni eső után

 

A Hatház utca nemcsak a 42. számig tart (mert csak eddig van járda és minden oszlopon csak eddig van lámpatest). Ez felveti, hogy azz utca többi lakójával mi lesz, azokkal mért nem foglalkoznak?

Már előre félünk az őszi esőzésektől és a tavaszi olvadásoktól, mert akkor a 42. szám utáni lakosok megint nem tudnak majd kijutni az utcából.Szerintünk ebből az említett 3 millió forintból jobban járhatóvá lehetett volna tenni az utcát.

(Már a levél megírása után ismét megkerestük, hogy változott-e a helyzet. Közlése szerint az utca elejére azóta kavicsot hordtak, de nem tudják, milyen célból - a szerk. megjegyzése.)

Sipos István, Debrecen-Józsa

Címkék#Józsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!