Kiemelték az ittas gépjárművezetőket Borsodban

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – Újabb négy esetben ittasan a volán mögé ülő férfiakkal szemben fejezte be a vizsgálatot a Miskolci Rendőr­kapitányság.

Közúti ellenőrzések során emelték ki a rendőrök a forgalomból azokat a járművezetőket, akik vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Két személyt Miskolcon, egy főt Bőcsön, egyet pedig Sajóbábonyban vontak intézkedés alá a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érthetetlen kockázat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel a saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti.

ÉM


A szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül.
Miskolc - A szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül. Több eljárás is indult a renitens szurkolók ellen. Kilenc esetben pirotechnikai eszközök birtoklása vagy használata miatt indult szabálysértési eljárás. Volt olyan szurkoló, akitől még a stadionba törté...

Ellopták az egerlövői temető új kerítését
Egerlövő - Péntekre virradóra száz méternyi kovácsoltvas kerítést szereltek le ismeretlenek. Tavaly nagy építkezés volt az egerlövői református temetőben, új kerítést építettek. Lábazatot betonoztak, oszlopot állítottak, majd fölszerelték az új kaput és a kerítéselemeket. Amelyeknek aztán péntek ...