Kiemelt biztonsági kockázatú lesz a keleti rangadó

Kiemelt biztonsági kockázatú lesz a keleti rangadó
A diósgyőriek 1100 darab belépőt kapnak a vasárnapi DVSC – DVTK meccsre, amely kiemelt biztonsági fokozatú minősítést kapott.

Képíró János biztonsági igazgató arról tájékoztatta DVSC hivatalos honlapját, hogy a vasárnap rendezendő DVSC-TEVA – DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzés kiemelt biztonsági fokozatú minősítést kapott.

Ezzel kapcsolatban az alábbi közlemény olvasható a dvsc.hu-n:

“A DVSC a diósgyőriek részére a maximális jegyigényt tudja biztosítani, azaz 1100 darabot, amit csak Diósgyőrben lehet megvásárolni. A vendégszurkolók kísérését, biztosítását a törvényben előírtaknak megfelelően a diósgyőri biztonsági szolgálat oldja meg. Kérjük a DVTK-szurkolókat, hogy az esetlegesen felmerülő problémájukkal első körben a saját szolgálatukhoz forduljanak. A vendégszurkolók részére elkülönített parkolót, illetve megfelelő nagyságú büfét biztosítunk.

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük a hazai és vendégszurkolókat, hogy időben induljanak el a stadionba, mivel a beléptetést szigorúan az előírásoknak megfelelően fogjuk végrehajtani, a beléptető kapukat már 15 órakor kinyitjuk.

Kérjük a Loki és a DVTK szurkolóit, hogy az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan sportszerűen buzdítsák majd saját csapatukat.

DVSC biztonsági szolgálata”


Ön mit tippel a DVSC - DVTK mérkőzésre?

  • Fölényes DVSC diadal
  • Egy góllal nyer a DVTK
  • Döntetlen
  • Egy gólos debreceni győzelem
  • Magabiztos diósgyőri siker

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek