Kiderült Kiszel Tünde kora!

Kiszel Tünde
Kiszel Tünde
Fellebbent a fátyol a hétpecsétes titokról!

A magát dekoratívnak valló díva minél előbb szülni szeretne, ugyanis attól tart, elillan személyiségéből fakadó természetes varázsa. Tünde plébániahivatali jegyeskönyve már az interneten is olvasható, melyből kiderül hétpecsétes titka, a kora. Az irat szerint 1959-ben született. Köztudott, hogy az anyai örömökre vágyó Tüncike legféltettebb titkai közé tartozik életkora. Így érthető, hogy nem volt elragadtatva, mikor koráról faggatta az egyik napilap.

– Szívesen beszélek arról, hogy babát szeretnék, de nem szeretném, hogy kiderüljön a korom. Írják azt, hogy százkilenc vagyok! Nem kell ezt mindenkinek tudni, különben elillan a varázs, eloszlik a személyiségemet övező misztikum – ecsetelte Tünde.

A potenciális apajelölt viszont még nincs meg, bár a dekoratív médiaszemélyiség Donatella állítólagos apjától, Lukács Lászlótól esne teherbe a legszívesebben. Tünde azonban jelenleg egyetlen férfi társaságát sem élvezi. Így az ötvenet már biztosan betölti, mire a második baba megérkezik.

Az eddig porosodó plébániahivatali jegyeskönyv viszont elsősorban arról árulkodik, hogy Kiszel már egyszer volt férjnél. Az egykori férjről csak annyit lehet tudni, hogy egy maglódi gépkocsivezető volt.

– Nem szeretném, ha az egész világ azon csámcsogna, hogy mikor volt az esküvőm, s hogy melyik templomban esküdtünk – közölte Tünde.

Forrás: netbulvar.hu