Kiállítók és látogatók: jó volt az I. Észak Expo Miskolcon

Akt.:
I. Észak Expo.
I. Észak Expo. - © Fotó: Ádám János
Miskolc -Színpadi műsorok, gyerekprogramok és sok-sok kiállító az I. Észak Expón.

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken nyitotta meg kapuit az I. Észak Expo a Miskolci Jégcsarnok fedett edzőpályáján, amelyet két napon keresztül látogathattak az érdeklődők.

Pozitív kezdeményezés

Pénteken még kicsit hűvös idő fogadta a szép számú kiállítót, szombaton viszont már nem volt panasz az időjárásra, így a látogatók is szép számmal érkeztek, a legtöbben gyerekekkel, családostól. Nem véletlen, hogy az egyik leglátogatottabb stand a lufihajtogató bohócé és az arcfestőé volt, a környéken minden gyerek csillámtetoválással az arcán közlekedett.

De persze nem volt érdeklődőben hiány a többi standnál sem, sokan szépültek a szépségápolással foglalkozó márkák standjainál, folyamatosan volt vendég a thai masszázsnál, jól fogyott a kézműves sajt, és sokan éltek a magánklinika vérvizsgálati lehetőségével is. Többen válogattak a virágok, a palánták és a biotermékek között is, vagy gyűjtöttek prospektusokat a következő kirándulást, nyaralást tervezve.

vasar-06-aj_650

Csaba a családjával érkezett és az egyik oktatási intézmény standjánál álltak meg, ahol a lányok csillámtetoválást kaptak a karjukra. Mint mondja, ismerték az iskolát, tudták, hogy itt vannak, így hallottak a rendezvényről. „Jó, hogy van egy ilyen, különösen tetszik, hogy egy helyen vannak az iskolák és a munkaerőt kereső cégek is. Vannak külön oktatási és munkaerőpiaci kiállítások, de az lenne az igazi, ha ezeket együtt tartanák, így a fiataloknak is nagyobb rálátásuk lenne, hogy merre visz egy karrier, merre érdemes indulni. Jó, hogy ezen az expón már látok ilyet, én nagyon üdvözlöm” – mondta.

Tóth Szaniszló Szabina vidékről érkezett: „Most már látom, hogy a férjemet is érdekelte volna a kiállítás, mert vannak olyan cégek, amelyek termékei számára érdekesek lettek volna. Dolgoztam olyan cégnél, amely rendszeresen jelen volt az egyik budapesti expón, így tudom, hogy ez egy hasznos rendezvény, amelyet jó, hogy Miskolcon is megrendeztek. Mindenképpen hasznos, mert szép számú cég van itt, talán ennél nagyobb hírverés kellene neki, hogy még többen jöjjenek” – vélekedett.

Színpadi programok

A kiállítók mellett a színpadon folyamatos műsorral is várták a kilátogatókat. Így szombaton színpadra léptek gyerektáncosok, a Miskolci Bodybuilding Team, az Ongai Hagyományőrző Néptánccsoport, illetve a Premier Művészeti Iskola diákjai néptánccal, zenés műsorral, társastánccal. A rendezvény mindkét napján Nagy Peti és Balázs Béci szolgáltatta az élő zenét.

-HI-


Miskolc - Egymásra találhatnak a cégek, vállalkozások és az érdeklődők, egy helyen. Pénteken délelőtt nyitotta meg kapuit az I. Észak Expo a Miskolci Jégcsarnok fedett edzőpályáján, de még szombaton egész nap is látogatható lesz az év gazdasági rendezvénye. Települések, cégek A kiállításra lá...