Ki lesz Hermione Granger?

Három tinisztár
Három tinisztár
Ellentmondásos hírek keringenek Nagy-Britanniában arról, hogy vajon Emma Watson játssza-e majd el Hermione Granger szerepét a Harry Potterről szóló következő két filmben.

A News of the World című brit bulvárlap szombati száma szerint a 16 éves lány nem írta alá szerződését a filmekre, a BBC értesülése szerint viszont mindhárom tinisztár igent mondott a felkérésre.

A News of the World szerint Emma Watson meggondolta magát, és nem írta alá a szerződést a filmekre a Warner Brothers céggel. Bár a filmgyártó állítólag hajlandó volt megduplázni a tinédzser gázsiját és kétmillió dollárt ajánlott, Emma a lap szerint mégis nemet mondott.

A Harry Potterés a félvér herceg című film forgatása hónapokon belül kezdődne, ám Watson kilépése komolyan veszélyeztetheti a projektet, amelyre már leszerződött a varázslótanoncot játszó Daniel Radcliffe és a Ron Weasleyt megszemélyesítő Rupert Grint.

A BBC értesülése szerint viszont mindhárom tinisztár igent mondott a felkérésre, és szerepelni kívánnak a Harry Potter sorozat két utolsó filmjében is.
A BBC weboldala a Warner Borthers cég egyik vezetőjét, Jeff Robinovot idézi, aki büszke arra, hogy Daniel, Rupert és Emma folytatja a varázslótanonc és barátai megszemélyesítését.
Az utolsó szalag, amelyen a három színész biztosan együtt látható, a már leforgatott Harry Potter és a Főnix rendje lesz, amely júliusban kerül a brit mozikba.