Helyi közélet

2014.08.12. 20:05

Nézzük meg együtt Tapolcát!

Miskolc - Az önkormányzat szerint vannak útbaigazító táblák Tapolcán.

Miskolc - Az önkormányzat szerint vannak útbaigazító táblák Tapolcán.

Tapolcán merre van az arra? – címmel jelent meg cikkünk kedden, ebben arról írtunk, hogy a strandépítés miatt a turistáknak, de még a helyieknek is gondot okoz eligazodni a városrészben. Erre reagált kedden az önkormányzat, állítva, cikkünkben több tévedés is volt: „...a Miskolctapolca elején lévő ingyenes városi nagyparkolót és a Miskolctapolca buszvégállomásánál lévő fizetős városi parkolót is KRESZ szerinti és reklámtáblák is jelzik, úgy a Barlangfürdőt is több reklámtábla jelzi, végig a Miskolctapolcai út és az Iglói utca mentén.” Erről fotót is küldtek szerkesztőségünknek.

Cikkünkben a strandépítés miatti útlezárásra is kitértünk, arra hívva fel a figyelmet, hogy az elkerülő szakaszokat nem jelzi semmi. Az önkormányzat szerint: „Miskolctapolcán jelenleg és az elmúlt hetekben sem volt útlezárás, az Aradi sétány kivételével.”

Ezen észrevételek után közös bejárásra hívtuk az önkormányzatot, hogy nézzük meg együtt, szakemberekkel, hogy megfelelőek-e a jelzések és valóban segítik-e az eljutást. Koczák Szilvia városházi szóvivő elmondta: megvizsgálják ennek a lehetőségét.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában