Ki lesz a Piano Péntek sztárja?

Akt.:
Ki lesz a Piano Péntek sztárja?
Miskolc – Fiatal, tehetséges zongoristákat keresünk egy verseny keretében a miskolci Drót Bisztróval közösen.

Piano Péntek címmel indított útjára egy sorozatot a miskolci City Hotel Drót Bisztrója nemrég: most lapunkkal, az Észak-Magyarországgal közösen tehetségkutató verseny indul erre alapozva, fiatal, ambiciózus pianistákat keresve. December 11-ig nevezhetnek azok a tehetséges fiatalok, akik úgy érzik, szívesen adnának elő a Drót új digitális zongoráján, közönség előtt, és rendelkeznek ehhez 2–3 órás szórakoztató repertoárral. Jelentkezni lehet: marketing@cityhotelmiskolc.hu címen.

Professzionális zongora

Barkóczi Eszter, a bisztró igazgatója elmondta, hogy nemrég vásároltak egy professzionális digitális zongorát. A Piano Péntek sorozatban eddig péntekenként adtak 2–3 órás műsort a bisztróban az ihletett pianisták. Az év hátralevő részében – kivéve a decemberi ünnepi időszakot – hetente rendeznék meg a Piano Péntek programot.

A tehetségkutató verseny úgy illik a sorozatba, hogy december 18-án az összes jelentkező részvételével a Drótban bemutatókoncert lenne. Létszámtól függően mindenki játszana 10–20 percet.

A jelenlévő közönség – amelyben részt vesznek lapunk munkatársai, a vállalkozó olvasók és a City Hotel vezetői is – szavazólapok útján döntené el, hogy kik legyenek a győztesek. A díjazások: 3. hely – ajándékcsomag, 2. hely – vacsorautalvány. De minden jelentkező kap lapunktól digitális előfizetést és ajándékot is. S végül az 1. hely: aki elnyeri, 2016. január és május között 12 alkalommal léphetne fel díjazás ellenében a Piano Péntek programban mint a program állandó művésze.

Megízlelheti

Aki esetleg még nem ismerné a programot, megnézheti, megízlelheti, mert most pénteken (november 6.) ismét lesz Piano Péntek a DRÓT Bisztróban.

A zene mellett lesz ÚJ BOR bemutató, illetve néhány olyan ételt is megkóstolhatnak a résztvevők, ami a közelgő új étlapon is szerepel majd: sütőtökkrémleves fűszeres túrógombóccal; lazacfilé tintahalas spagettivel, tejszínes borsmártással, fokhagymás scampi nyárssal; rozé kacsamell kelbimbóval, juharszirupos birsalmamártással; szűz, birsalma, fenyőmag; madártej mandulás habgaluskával, fahéjas csokoládéforgáccsal.

ÉM
hirdetés


hirdet�s