Ki küldte be a rajzot a rendőrségre?

Miskolc – Az “Így látom én…” címmel meghirdetett bűnmegelőzési rajzpályázatra beküldött egyik alkotás szerzőjét keresi a rendőrség. Nem tudják, kit illet a díj.

Keresi a rendőrség egy az “Így látom én…” címmel meghirdetett rajzpályázatra beküldött egyik alkotás rajzolóját. A mű ugyanis elnyerte a zsűri tetszését, de egyelőre nem tudni, ki kaphatja meg az érte járó díjat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány által meghirdetett rajzpályázatra közel félezer alkotás érkezett be. A bírálók kiválaszt9ották a tizenhat legjobbnak ítélt művet. Egynek azonban nincs gazdája. Az egyelőre ismeretlen szerzőjű mű A3-as méretű, fekete-fehér ceruzarajz. Vélhetően a fiatalkori bűnözés kategóriájában készült. Három elemet ábrázol: egy csuklyás alakot, egy villamosra felszálló bandát. A harmadik, rajzon látható elemet azonban nem teszik közzé szervezők, mert ez szolgál majd a készítő beazonosítására.

Kérik, hogy aki a leírtak alapján felismerni véli saját alkotását jelentkezzen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályán személyesen, vagy a 46/514-523-as telefonszámon, 2007. március 26-án 12.00 óráig.