Ki kellett vágni az autóból a tarcali baleseti sérültjét

Ki kellett vágni az autóból a tarcali baleseti sérültjét
Tarcal – Kamion karambolozott kisteherautóval Tarcalnál kedd reggel. A településnél átvezető szakaszon egyelőre nem lehet közlekedni.    Súlyos baleset Tarcalnál 2008-06.24.

10.30:  A közlekedés az elmúlt percekben helyreállt.


8.36: A baleset helyszínén tartózkodó kollegánk információi szerint nem autóbusz, hanem szlovák kamion és egy kisteherautó karambolozott. A kamionban acéllemezeket szállítottak. Az ütközés nem a kamion elejével történt, tehátnem kalsszikus frontális ütközés volt, hanem a jobbra ívelő kanyarban a nedves aszfalton a nyerges vontatmány hátsó része sodródott át az ellenkező sávba.

Gyakorlatilag a hátsó nyerges rész kerekeinél csapódott be a kisteherautóba, amiben zöldséget szállítottak. A kisteherautó Tarcalról haladt a 37-es főút irányába, a szlovák kamion pedig Tokaj irányába közlekedett. A súlyos sérült – mint azt a helyszínen megtudtuk – a kisteherautó sorfőre volt. A Toyota típusú kisteherautó a jobb oldali árokba csapódott, leszakadt a zárt puttyony. A kormány a sorfőr üléséig benyomódott, beszorítva a sorfőrt. Utasokat egyik gépjármű sem szállított.


8.06: Mentőhelikopter érkezett a helyszínre és szállította el a szerencsi tűzoltók által kiszabadított sérültet, akit a megyei kórházba repítettek. Úgy tűnik súlyos sérülést szenvedett el. A helyszínelés jelenleg is tart. Külföldi szereplője is van a balesetnek, mert tolmácsot is be kell vonni.


7.50: Egy autóbusz és egy kisbusz ütközött egymásnak Tarcal Szerencs felöli bejáratánál az egyik kanyarban. A Szerencsi Rendőrkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint sérültek is vannak. Úgy tudjuk az egyik személy gépkocsiba szorult, ezért a tűzoltókat is a helyszínre vezényelték.

Az erre közlekedőknek információ: hogy a Tokaj és a 37-es főtút Tarcalon átvezető szakaszán egyelőre közlekedni nem lehet, akinek mégis ebbe az irányba kell mennie, Bodrogkeresztúron át vezessen.
hirdetés


hirdet�s