Ózd hírei

2012.05.18. 11:29

Bevállalós ózdi pályákon

Ózd - A tatabányai abszolút hetedik és kategória második helyezés után Ózdon folytatja ralitúrás szereplését ifj. Kiss László és Varga Zsuzsanna.

Ózd - A tatabányai abszolút hetedik és kategória második helyezés után Ózdon folytatja ralitúrás szereplését ifj. Kiss László és Varga Zsuzsanna.A Maximmun Racing Team egysége az elmúlt héten sokat dolgozott, hogy versenyképes legyen az autójuk, mert a szezonnyitón a motorral akadtak gondjaik.

- Sikerült orvosolnunk a problémát, így bízunk abban,hogy versenyképesebbek lehetünk az esztendő második futamán – vélekedett ifj. Kiss László. – Természetesen számunkra is ismerősek az Ózd környéki gyorsaságik, bár ilyen irányban még soha nem mentünk rajta. Sáta és Ózd között tempós, bevállalós szakaszok várnak ránk, a királdi körgyors pedig technikás úton zajlik majd. Tatabányán csak 1 tizeddel csúsztunk le a kategóriagyőzelemről, remélem, hogy ebből a szempontból az előttünk álló hétvégén nekünk lesz szerencsénk.

Az idei Ózd Rally szombaton délelőtt az adminisztratív és technikai átvételekkel kezdődik. Ezután 16 órától a stadionban egy látványos salak show-n mutatkozik be a közönségnek a mezőny, vasárnap reggel pedig az éles küzdelem indul.

- Versenyzőként ezeket a salakrendezvényeket annyira nem szeretem, mert nem számít bele az értékelésbe így vigyázni kell az autóra.  Ugyanakkor megteremti a jó hangulatot és nagyszerűen felvezeti a versenyt – tette hozzá ifj. Kiss László. - A vasárnap sokkal érdekesebb lesz: nagyon bízom benne, hogy ismét ott leszünk az élmezőnyben, a kategóriát tekintve pedig harcban leszünk a győzelemért. Bátran, keményen odaállunk, felvesszük a kesztyűt, remélem a technika is mellettünk áll majd ezen a hétvégén.

 

Az Ózd Rali programja

Május 19. (szombat):

Prológ, Ózd Stadion, Salakaréna, 16.00

Május 20. (vasárnap):

GY1 – Királd – Borsodbóta körgyors, 7.30

GY2 – Sáta – Ózd, 8.00

GY3 – Királd – Borsodbóta körgyors, 10.00

GY4 – Sáta – Ózd, 10.30

GY5 – Királd – Borsodbóta körgyors, 12.30

GY6 – Sáta – Ózd, 13.00

Cél, Ózd Interspar 13.30 

- ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!