Friss hírek

2009.11.26. 11:49

FÕVÁROSI KÖZGYÛLÉS - Az összes FB-tagját visszahívta a fõvárosi Fidesz

<p>Visszahívta a közüzemi cégek felügyelõbizottságaiba delegált tagjait a Fidesz a Fõvárosi Közgyûlés csütörtöki ülésén és a megüresedõ helyekre sem delegál új tagokat. Az ellenzéki párt azzal indokolta az errõl szóló elõterjesztést, hogy továbbra sem világos számukra, hogy az MSZP-frakció ellenzéki, a vagy a városvezetést alkotó koalíció tagja-e. A Fidesz-KDNP frakciószövetség két elnöke által jegyzett javaslatban az áll: a párt "brutális" kisebbségben delegál tagokat a testületekbe úgy, hogy összemosódik az ellenzéki és a koalíciós tagok felelõssége. Hozzáteszik: az MSZP által diktált, sajátos "ellenõrzésben" nem kívánnak szerepet vállalni.</p>

A Közgyûlés november 30-i hatállyal Bagdy Gábort a Fõgáz Zrt.-tõl, Csomós Miklóst a Fõvárosi Vízmûvek Zrt.-tõl, Ughy Attilát a Fõvárosi Csatornázási Mûvek Zrt.-tõl, Hutiray Gyulát a BDK Kft.-tõl, György Istvánt a Fõtáv Zrt.-tõl, Vitézy Dávidot a BKV Zrt.-tõl, Endrédy Istvánt az FKF Zrt.-tõl, Orbán Gyöngyit a BGYH Zrt.-tõl, Wertán Zsoltot a BTI Zrt.-tõl, Pápainé Lapu Évát a Fõkert Nonprofit Zrt.-tõl, Wintermantel Zsoltot a BFVK Zrt.-tõl, Csabafi Róbertet a BTSZV Kft.-tõl, Ódor Évát a Parking Kft.-tõl és Borbély Lénárdot az ENVIRODUNA Kft.-tõl hívja vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!