Friss hírek

2009.02.27. 15:11

LABDARÚGÁS - Totti megsérült, kétséges a játéka az Inter ellen

<p>Nincs szerencséje az AS Roma ikonjának, Francesco Tottinak, aki csapata pénteki edzésén térdsérülést szenvedett, és elképzelhető, hogy nem léphet pályára az Internazionale elleni vasárnapi bajnoki rangadón.</p>

A Sky Sport Italia értesülései szerint a "farkasok" csapatkapitánya a péntek reggeli tréningen sérült meg. Az egyből látszott, hogy nagy a baj, ezért az orvosok nem is engedték vissza Tottit a pályára.

A sérülés súlyosságát még nem lehet tudni. Pénteken délután és szombaton még megvizsgálják a támadót, hogy kiderüljön, játszhat-e az Inter elleni bajnoki derbin. Erre azonban nem sok esély van, mert a játékos éles fájdalomra panaszkodott a jobb térdében, és nem valószínű, hogy a római vezetők kockáztatnák, hogy még jobban megsérüljön.

Totti sérülése nem jön jókor a csapatnak, hiszen Cicinho és Juan is kidőlt már korábban a védelemből. A csapat vezetőedzője, Luciano Spalletti most arra kényszerülhet, hogy David Pizzarót szerepeltesse irányítóként, Julio Baptistát és Mirko Vucinic-t pedig támadóként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!