Kevésbé látványos, de eredményes

Az elmúlt két fordulóban egyáltalán nem forgott veszélyben a tuzsériak kapuja, de gyanítható, a Békéscsaba és a Ferencváros ellen következő meccseken már nehezebb dolga lesz a gárdának. A tuzsériak mutatói [.pdf – 36KB]

Hogy mennyit is ér egy-egy győzelem a három pontos rendszerben, arról a tuzsériak tudnának mesélni: a halványabban sikerült első három meccs után az utóbbi kettőt megnyerték, és tavasszal máris csak egy pont a „hátrányuk” az őszi első öt fordulóban gyűjtött mennyiséghez képest.
Más kérdés, hogy a Jászberény elleni sikerről (1–0) mindenki elégedettebben beszélne, ha az Erdért SE játékosai temérdek helyzetük közül nemcsak egyet értékesítenek.
– Kétségtelen, hogy hiányérzetünk volt a lefújás után, hiszen a játék képét nem tükrözte hűen a minimális különbségű győzelmünk – mondta Révész Attila edző a tuzsériak részéről.

– A kapu előtt nagyobb határozottságra, illetve több türelemre lett volna szükségünk ahhoz, hogy megnyugtatóvá váljon a győzelmünk. Bíztató viszont, hogy az elmúlt két mérkőzésen egyetlen helyzetet sem tudott kidolgozni ellenünk a Karcag és a Jászberény, ez igazolja annak a helyességét, miszerint megérte visszatérni az ősszel járt útra.

Igaz ugyan, hogy a játékunk kevésbé látványos, viszont eredményes, és mindenek előtt kell tartanunk. Ami a folytatást illeti, most következik egy nagy sorozatunk, amely a Békéscsaba elleni idegenbeli meccsel veszi kezdetét, majd pedig érkezik a Fradi. Szerencsére mostanra nincs sérült és eltiltott játékosunk, így nem elképzelhetetlen, hogy a visszatérő futballistákat be is vetjük a csabai találkozón. Egyrészt formában kell őket tartani, másfelöl pedig nem árt, ha van egy kis versenyhelyzet a csapaton belül.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek