Kétvállon az egyik bajnokjelölt!

Az NB III Mátra csoportjának 16. fordulójában az Ózdi FC hazai pályán két gólos győzelmet aratott a bajnoki címre is esélyes Dabas ellen.

Az ózdi gólokat Birincsik Dániel fejelte még az első félidőben, majd a második játékrészben a Csák László sérülése miatt kényszerűségből megváltoztatott felálással játszó borsodiak meg tudták tartani az eredményt, ezzel együtt pedig a három pontot is.

ME

Jegyzőkönyv:

Ózdi FC – FC Dabas 2-0 (2-0)
Ózd, 200 néző vezette: Jávorszki (Tyukodi, Ducsai)

Ózdi FC: Csák (Varsányi 43. p.) – Bakos, Csatlós Cs., Pingiczer, Juhász – Budai (Oltyán 79.p.), Galbács, Kiszely, Dudás – Kardos (Mészáros 43.p.), Birincsik.
Edző: Vigh Tibor.
FC Dabas:
Végh – Laczkó (Volenszki 38. p.), Bitter, Danyis, Baranyai – Jefferson, Lannert, Wrábel, Tőkés (Costa Junior 38. p.) – Havrán (Tóth A. 73. p.), Csendes.
Edző: Dajka László.

Gólszerző: Birincsik (1-0) a 19., Birincsik (2-0) a 25. percben.
Jók: Csatlós Cs. (a mezőny legjobbja), Pingiczer, Bakos, Kiszely, Birincsik ill. Csendes, Lannert.

Vigh Tibor:– Az első félidőben kimondottan jól és eredményesen játszottunk a bajnokesélyes ellen, a második félidőben a Dabasnak kellett kockáztatni, nekünk pedig sikerült megtartanunk az előnyünket.
Dajka László:– A védelmünk húsz perc alatt eldöntötte a mérkőzést úgy, mint a múlt héten. A kétgólos hátrány után óriási fölényben játszottunk, de ahogy lenni szokott: nem jött be semmi.

Címkék: , , , ,


További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek