Kettővel nyert a Mezőkövesd Zsóry FC

Fotó: mezokoveszsory.hu
Fotó: mezokoveszsory.hu
Mezőkövesd – Felkészülési találkozót játszott szerdán hazai környezetben a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapata az NB III-as Cegléd ellen.

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Ceglédi VSE
3-1 (1-0)

Mezőkövesd, 150 néző, vezette: Nagy R. (Márkus T., Dr. Varga Zs.)

Mezőkövesd Zsóry: Horváth (Dombó) – Vági (Csirmaz), Szilvási (Dvorschák), Szeles, Fótyik (Polényi), Hegedűs (Tamási), Nicorec (Tajthy), Tóth B. (Heffler), Szatmári (Rácz), Sós B. (Molnár), Fröhlich (Máté). Vezetőedző: Pintér Attila

Cegléd: Verebély – Wild (Buczkó), Szabó (Juhász), Makrai, Farkas A., Füle, Markó, Peres, Pozsár (Csordás), Popovics (Laczkó), Sánta (Szkunc). Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerzők: Sós B., Nicorec, Heffler ill. Pozsár D.


Pintér Attila: – Azt gondolom, hogy lépésről lépésre haladunk előre. Mögöttünk van három hét, amit keményen végigdolgoztunk. Át kell érezni a játékosoknak azt, hogy nem játszhatunk anyámasszony katonája módjára, hiszen ez egy férfi sport. Föl kell vennünk azt a ritmust és azt a sportszerű keménységet, ami ehhez a futballhoz kell.

Varga Attila: – Egy nagyon jó csapat ellen, egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, ahol a saját csapatomról annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó ritmusban futballoztunk. Sajnos hátul belehibáztunk a mérkőzésbe kettőt is, ez megbosszulta magát. A második félidő második felében a lehetőségeink is megvoltak, hogy szorosabbá tegyük a mérkőzést. Összességében elégedett vagyok, mert egy jó csapat otthonában sikerült jó teljesítménnyel kikapnunk.

Forrás: mezokoveszsory.hu