Friss hírek

2009.06.28. 16:22

A Hungária dalaira csápoltak az idei első MTV Icon-on Siófokon

<p>Csaknem kétezren hallgatták meg a Hungária-dalokat különleges feldolgozásban szombat este a siófoki Coke Club-ban a magyar zenetévé által rendezett, idei első MTV Icon-on. Az előadás Fenyő Miklósnak és társainak is tetszett: Szikora Róbert például külön erre az alkalomra varratott magának egy kockás öltönyt.</p>

Az estén többek közt Zséda, a Kaukázus, a Kowalsky meg a Vega, az Alvin és a Mókusok és Pokorny Lia is fellépett, minden fellépő 2-2 Hungária dalt adott elő a csaknem két-, és félórás koncerten.

Az előadást végignézték a Coke Club teraszáról a Hungária-tagok is. Fenyő Miklósnak különösen Zséda újraértelmezése tetszett: az énekesnő az Eszelős Szerelem című dalt adta elő. A tömegben voltak, akik jampifrizurát készíttettek maguknak, többen pedig rock n roll-szoknyát viseltek, Szikora Róbert pedig erre a különleges alkalomra varratott magának egy kockás öltönyt.

A szombat esti MTV Icon-t egyébként július 2-án tűzi műsorára a magyar zenetévé.

A következő MTV Icon július 11-én lesz, akkor Demjén Ferenc dalait lehet majd meghallgatni, július 25-én pedig az Edda-dalokat értelmezik újra magyar zenészek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!