Kettős rangadót rendez a Nagyerdei Stadion!

Akt.:
Kettős rangadót rendez a Nagyerdei Stadion!
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Miskolc – DVSC-Haladás és Diósgyőr-Honvéd meccsnek ad otthont a debreceni aréna, egy napon.

Legutóbb éppen harminc éve, 1987. május 2-án rendeztek kettős mérkőzést a magyar első osztályú labdarúgó bajnokságban, akkor a Népstadionban Ú. Dózsa-Bp. Honvéd (2-1) és Ferencváros-Vasas (3-1) találkozókat izgulhatták végig a nézők. Hogy ezt itt és most megemlítjük, annak az az oka, hogy a Nagyerdei Stadionban október 21-én szombaton ismét felelevenítik eme hagyományát a hazai futballnak: 15.30-tól a Loki a Haladást látja vendégül, majd 18 órától a Diósgyőr és a Budapest Honvéd csapnak össze – derült ki a szerdai sajtótájékoztatón.

Mint ismert, a DVTK a stadionfelújítás miatt a cívisvárosban rendezi az összecsapásait mostanság, és ezúttal a sorsolás jóvoltából a DVSC-vel közösen meccselhet a bajnokságban. A sajtóesemény dr. Róka Géza, a DVSC cégvezetője, Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője, Páll László, a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója, és Paróczai Sándor, a Honvéd és a DVSC egykori válogatott játékosa, valamint Képíró János rendezvény-igazgató részvételével zajlott.

A kettős mérkőzéstől a szervezők egyedi futballélményt remélnek, s egyaránt 10 ezer néző körüli látogatottságot, ahol egyetlen jegy áráért most két meccset nézhetnek meg az érdeklődők. Mint megtudtuk, a helyszínen csak a debreceni drukkerek számára lesz jegyárusítás, a Diósgyőr, a Honvéd és a Haladás hívei elővételben juthatnak majd csak hozzá a tikettjeikhez.

Ahogyan elhangzott, a legnagyobb utazó táborok közül két szurkolóhad is ott lesz a stadionban, a rendezők szabályok betartása mellett igyekeznek minden drukkernek a legjobb elhelyezést biztosítani. A további tudnivalókról a szervezők folyamatosan tájékoztatják majd a médiát.

HBN


Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen - Mint arról beszámoltunk, hétvégén nem lesz bajnoki forduló a válogatott szereplése miatt. Szombaton eredetileg a Vojvodina ellen játszott volna a Loki edzőmeccset, ám az újvidékiek lemondták a találkozót – írja a dvsc.hu. Így sem marad azonban mérkőzés nélkül a csapat, ...

A DVTK Veszprém után Balassagyarmaton lép pályára a Magyar Kupában
Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa főtábla második fordulójának pontos menetrendjét, a tét a 32 közé jutás. A megyei érdekeltségű meccsek: Október 24., kedd: 13.30: Tiszaújváros (NB III) – Haladás, 13.30: Cigánd SE (NB III) – Füzesgyarmati SK (NB III). ...