Kettős halálos baleset Halmajnál

Akt.:
Kettős halálos baleset Halmajnál
Halmaj – A rendőrség teljes útlezárás mellett vizsgálta annak a halálos közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a halmaji körforgalom után történt.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. február 22-én 10 óra körül a 3-as számú főúton, a halmaji körforgalom után.

Az adatok szerint egy kamion Encs irányából Miskolc felé haladt, amikor útközben a jármű első kereke defektet kapott, így a sofőr vészfékezésre kényszerült. A járműszerelvény mögött haladó személygépkocsi sofőrje fékezés nélkül hajtott teherautó hátsó részének.

Az autóban ülő 74 éves encsi férfi és 64 éves szalaszendi női utasa a baleset következtében a helyszínen az életüket veszítették.

kettos-halalos-halmajnal14-st

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárta, a személygépkocsik részére a forgalmat Baktakék felé terelte, majd 13 óra 40 perckor a félpályán rendőri irányítás mellett megindult a kamionok számára is megindulhatott a forgalom.

halmaj1

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Patakban landolt egy Volkswagen Boldván
Boldva - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami Boldván történt csütörtökön délelőtt. A Széchenyi utcán haladt egy Volkswagen Sharan, amikor egy erős balra ívelő kanyarnál egyelőre ismeretlen körülmények között egyenesen lehaladt az útról és egy híd mellett egy mély patak mederbe...