Ketten pályáztak egy üveg piára a miskolci szesztolvajok

Akt.:
Ketten pályáztak egy üveg piára a miskolci szesztolvajok
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. február 18-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Géza 19 éves és P. Krisztián 36 éves helyi lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyeket 13 óra körüli időben az egyik miskolci áruházban egy palack szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajokat. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi rendőrök további egy személlyel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi- és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és a tiszaújvárosi járőrök két, illetve egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s