Ketten meghaltak a fának vágódott autóban Rohodnál

Ketten meghaltak a fának vágódott autóban Rohodnál
Rohod – Két halott és egy sérült annak a karambolnak a szomorú eredménye, ami csütörtök koraeste történt a 41-es főúton, a rohodi kereszteződés közelében.  

18:23: A helyszíni információ szerint egy Seat tartott Baktalórántháza irányából Vásárosnamény felé a 41-es főúton. A Vaja-Rohod keresztút előtt néhány száz méterrel a gépkocsi tisztázatlan körülmények miatt letért az útról, és a jobb oldali padkán egy fának vágódott. A gépkocsi teteje a rettentő ütközéstől beroppant és az autóban elöl ülők meghaltak, a hátul utazó személyt sérülések miatt vitték kórházba, miután a tűzoltók szétfeszítették a roncsot.

A rendőrség teljes útlezárás mellett, műszaki szakértő bevonásával indított eljárást a körülmények tisztázására. Az útlezárás várhatón 19-20 óráig marad érvényben. Az arra közlekedők Rohod és Baktalórántháza között egy mellékúton tudják elkerülni a lezárt szakaszt.

17:54: Csütörtökön délután a 41-es főút rohodi elágazása közelében egy autó út menti fának hajtott. Egy személy életét vesztette, a jármű utasai közül többen megsérültek. A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést – tudtuk meg Fülöp Gergely rendőr főhadnagytól.

Kapcsolódó cikkek:
· Ráfutásos baleset nagyban Nyíregyházán Ráfutásos baleset nagyban 2008.10.02. 
· Balesetek, bűnyügyek – szirena.szon.hu

– Pusztai Sándor –