Ketten haltak meg egy balesetben Tiszaújvárosnál

Akt.:
Tiszaújváros, 2015. június 28. Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel egy rendőr Tiszaújvárosnál, a 35-ös úton 2015. június 28-án. Az autó eddig tisztázatlan körülmények között az útmenti árokba hajtott, majd fának csapódott. A balesetben a két férfi a helyszínen meghalt.
Tiszaújváros, 2015. június 28. Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel egy rendőr Tiszaújvárosnál, a 35-ös úton 2015. június 28-án. Az autó eddig tisztázatlan körülmények között az útmenti árokba hajtott, majd fának csapódott. A balesetben a két férfi a helyszínen meghalt. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2015. június 28., vasárnap (MTI) – Két fiatal férfi halt meg egy közlekedési balesetben vasárnap kora reggel Tiszaújvárosnál, a 35-ös úton – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dobi Tamás elmondta: egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között az útmenti árokba hajtott, majd fának csapódott. A balesetben a két férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés tart, a forgalmat csak egy rövid szakaszon korlátozzák.

– MTI –