Ketten elaludtak, öten pedig megsérültek Borsodban

Ketten elaludtak, öten pedig megsérültek Borsodban
Ketten elaludtak, öten pedig megsérültek Borsodban
Miskolc – Két napon belül, két olyan közúti közlekedési baleset is történt, amelyet elalvó sofőrök okoztak Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén két olyan súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset is történt, amelyben a sofőrök vezetésük során elaludtak.

N3118159

Egy lengyel állampolgárságú nő vezette gépjárművét július 28-án a hajnali órákban az M3-as autópályán, amikor közlekedése során elaludt és lehaladt az útpadkára, ahol több alkalommal a szalagkorlátnak ütközött és kitört a kereke. A kitört kerék miatt egy szabályosan közlekedő személygépjármű is balesetet szenvedett.

N3403367

Egy alsóregneci nő közlekedett autójával július 29-én a kora délutáni órákban Telkibánya irányából Bózsva felé. A hölgy vezetése során elaludt és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépjárművel.

A két balesetben összesen három személynek súlyos, míg további két főnek könnyű sérülései keletkeztek.

N3403535

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket az itt elérhető ajánlások betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

ÉM


Fokozott figyelemmel vezessünk az utakon a hőségben!
Miskolc - A fokozódó hőség közlekedésbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet a rendőrség. A forróság miatt gyengül az autósok koncentrációképessége, tompul a figyelme, nagyobb a balesetveszély útjainkon. A tartós hőség megviseli a szervezetet és közlekedésbiztonsági szempontból is kockázato...

Illusztráció - Több a rosszullét és a halálesetek száma is a hőségben
Miskolc - A vörös kód után a másodfokú hőségriasztást is elrendelték az egész országban. Mindenkit arra kérnek, hogy 11 és 15 óra között ne tartózkodjon a napon, maradjon otthon. Irány a légkondi A légkondicionált helyiségek listája a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság, illetve több település, ...