Kétszeresen is el volt tiltva, mégis vezetett a bódult miskolci férfi

Akt.:
Kétszeresen is el volt tiltva, mégis vezetett - illusztráció
Kétszeresen is el volt tiltva, mégis vezetett - illusztráció
Miskolc – A Miskolci Rendőrkapitányság előtt igazoltatták a rendőrök a 34 éves, ismét bódult állapotban vezető helyi férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2017. július 9-én 14 óra után igazoltattak egy sofőrt a rendőrkapitányság előtt, aki szemmel láthatóan bódult állapotban volt és az egyenruhások kérdéseire összefüggéstelenül válaszolt. K. Csaba a rendőröknek elmondta, hogy kábítószert fogyasztott, azonban nem tudta megmondani, hogy milyet. A férfiról a rendőrök megállapították, hogy kétszeres eltiltás hatálya alatt áll, ugyanis korábban a Miskolci Rendőrkapitányság és a Miskolci Törvényszék is eltiltotta engedély nélküli vezetés szabálysértés, illetve járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt a gépjárművezetéstől. Az igazoltatott férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, akik további ellátására és a szükséges mintavételek elvégzésére a sofőrt kórházba szállították.

K. Csabával szemben a Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást, míg járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt szabálysértési eljárást is kezdeményezett és a férfit őrizetbe vették – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.