Kétszer is elgázolták – karcolásokkal megúszta egy részeg orosz

Egy erõsen ittas orosz férfit gyors egymásutánban kétszer is elgázoltak, ám az orvosok legnagyobb megdöbbenésére semmi komolyabb baja nem esett – adta hírül szombaton az ukrán Korreszpondent.net hírportál.

A szamarai illetõségû férfi alighanem burokban született, vagy korábban a távol-keleti kocsikkal szemben szerzett immunitást. Az 51 éves orosz a Volga menti város egyik legforgalmasabb fõútján tántorgott ki váratlanul a járdáról az utca közepére. Elõbb egy nagy sebességgel közeledõ Honda találta telibe, majd az ütközés erejétõl átrepült a másik sávba, ahol egy szembejövõ Hyundai motorházának tetején landolt.

Az eszméletlen férfit rohammentõvel szállították kórházba, ahol az orvosoknak – legnagyobb meglepetésükre – csupán egy karcolást kellett ellátniuk az orrán, valamint jeges borogatást tenniük néhány jelentéktelen véraláfutásra.

Egy idõ után az is kiderült, hogy a baleset áldozata csupán a tekintélyes mennyiségben elfogyasztott vodkától vesztette el rövid idõre az eszméletét. Így miután némileg kijózanodott, a saját lábán hagyhatta el a baleseti sebészetet.Sporthírek