Kétmilliós felszerelést lovasítottak meg a “zenés” tolvajok Kazincbarcikán

Akt.:
Kétmilliós felszerelést lovasítottak meg a "zenés" tolvajok Kazincbarcikán
Kétmilliós felszerelést lovasítottak meg a "zenés" tolvajok Kazincbarcikán - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika – Zenekari felszereléseket loptak el egy kazincbarcikai együttestől azok a tolvajok, akiket a rendőrök elfogtak. A hatóság által lefoglalt erősítőket és hangfalakat a rendőrség visszaadta jogos tulajdonosának.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság T. Béla 18 éves, A. József 29 éves helyi és Cs. P. 40 éves maklári lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. november 16-a előtt betörtek egy kazincbarcikai ingatlanba, ahol egy zenekar tárolta különféle felszereléseit. A tolvajok a próbateremből mintegy két millió forint értékben tulajdonítottak el hangfalakat és erősítőket.

z4

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

z2

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság T. Bélát 2015. november 17-én bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, míg társai szabad lábon védekezhetnek.

z0

A rendőrség az eltulajdonított zenekari felszereléseket lefoglalta, majd visszaadta jogos tulajdonosának.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s