Kétkerekű “seregszemle” sztárokkal

Motorkiállítás Miskolcon
Motorkiállítás Miskolcon
Miskolc – Szombat reggeltől vasárnap délután 5 óráig várják a kétkerekűek szerelmeseit a Miskolci Motorkiállításra, amely idén is színes programokat és számos újdonságot kínál az érdeklődőknek.

– Valamennyi miskolci motorkereskedő jelen lesz a kiállításon, azaz mintegy 15 márka közel 200 motorja tekinthető meg a helyszínen – erősítette meg érdeklődésünkre a kiállításról a múlt heti Észak-Magyarországban megjelent információkat Szabó Tamás, a rendezvény főszervezője. – Természetesen nemcsak nézegetni lehet a gépeket, hanem vásárolni is – ezt biztosítandó lízingcégek várják a helyszínen az érdeklődőket. Az eseményt pedig – ahogyan azt már megszokhatták a látogatók – mindkét napon látványos programok kísérik. Többek között a megyei baleset-megelőzési bizottság vezényletével KRESZ-vetélkedőt tartanak, s érdekes programokkal érkeznek a Nemzeti Közlekedési Hatóság emberei is.

A részleteket illetően megtudtuk: szombaton délelőtt 11 órától hastáncbemutatót láthatnak a kiállításra kilátogatók, majd triál-show-t Szeleitől. A világbajnok breakcsapat látványos bemutatója, és a délelőtt a selejtezőkkel kezdődő csocsókupa mellett egy igazi ínyencséget is kínálnak a szervezők: a kiállítás sztárvendégei a motoros világbajnokság egyetlen magyar csapata, a Tóth Team két pilótája (és versenymotorjaik), Tóth Imre és Hector Barbera. A két versenyző a szombatot a kiállításon tölti, így gyakorlatilag egész nap lehet velük találkozni, de délután 5 órára közönségtalálkozót is hirdettek a szervezők. Vasárnap pedig már utaznak is a vb következő versenyének helyszínére. Vasárnap a döntővel folytatódik a csocsózás, és látványos streetfighter-bemutatót ígér a Mókus-show.

Ha két keréken érkeznek…

– A motorok mellett természetesen a motorozáshoz szükséges felszerelések és öltözék és megvásárolható a rendezvényen, a MAMI speciális kamionja pedig motordiagnosztikai bemérésekkel várják a kétkeréken érkezőket – fűzte hozzá Szabó Tamás.


Amit tudni kell
Nyitva tartás:
Szombaton: 9.30–18 óráig
Vasárnap: 9–17 óráig

Belépőárak:
Felnőtt: 1000 forint
Diák és nyugdíjas: 700 forint
Családi jegy: 2000 forint
6 év alatti gyermekeknek ingyenes

 

Motorparádé az újhelyi sportcsarnokban