BOON Sziréna

2008.11.17. 22:53

Halálos gázolás Sajóvámosnál

<p>Halálos kimenetelü baleset történt Sajópálfala és Sajóvámos között, hétfőn kora este. &nbsp<dia width="900" height="700" alt="Halálos gázolás Sajóvámosnál 2008.11.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_g_zol_s_Saj_v_mosn_l_2008_11_17_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halálos gázolás Sajóvámosnál 2008.11.17." /></a></dia></p>

Egy Suzuki Swift vezetője autózott Sajóvámos irányába, amikor észlelte a korom sötétben, hogy a földön fekszik egy ember közvetlenül az autója előtt. Abban a pillanatban próbált megállni, de ez nem sikerült neki mert nagyon későn vette észre, és áthajtott rajta az első kerekével.

Még egy pár méteren keresztül húzta  a szerencsétlenül járt embert az autó, amíg megállt. Az elütött férfi olyan súlyosan sérült, hogy azonnal életét vesztette. Az utat teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés idejére.

A baleset körülményeit a rendőrség, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. 

  • Traffipaxmérés kedden
  • Gyalogosgázolás a Martin-Kertvárosban
  • Hármas ütközés a délutáni csúcsban   Baleset a Gömöri felüljárón, Miskolcon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!