Két társaság esett egymásnak Jászfényszarun – elõkerült egy házilag készített szamurájard is

Két társaság esett egymásnak péntek délután Jászfényszarun. Verekedés közben egy házilag készített szamurájkard is elõkerült, ketten megsérültek. A rendõrség négy ember ellen indított eljárást.

A négyfõs társaság péntek délután ment el egy jászfényszarui házhoz, hogy elhozzák onnan egyik rokonukat. Emiatt pattant ki a vita. Összeszólalkoztak az ott lakókkal, a veszekedés pedig verekedésbe torkollott. Elõkerült egy házilag gyártott szamurájkard is, amelyet a házhoz érkezõ csapat hozott magával. A társaság egyik tagja ezzel csapott rá az egyik ott lakó férfi fejére, aki az ütéstõl könnyû sérüléseket szenvedett. A nõnek pedig, akit haza akartak vinni, eltört az orrcsontja, így õt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentõk.

A rendõrség négyfõs csapat ellen csoportos garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást, kihallgatásuk folyamatban van – tájékoztatta a Független Hírügynökséget szombaton Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.
– Független Hírügynökség –