Helyi közélet

2013.06.26. 17:58

„Ha törik, ha szakad, nyílik a trafik”

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megyénkből eddig 370 trafiknyertes jelentkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál vámhatósági engedélyért.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megyénkből eddig 370 trafiknyertes jelentkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál vámhatósági engedélyért.Azaz – várhatóan – ennyi új trafik nyílik július 1-vel megyénkben. Egyelőre – 15 napig – a régi dohányboltosokkal együtt kínálják majd a vevőknek a dohányárut, az ő engedélyük ugyanis a hónap közepéig érvényes.

Az egyik új trafiktulajdonos – kérte, nevét ne írjuk le – már gőzerővel készül az elsejei nyitásra. „Ha törik, ha szakad, kinyitunk hétfőn. Igaz, nem lesz teljes a választék, mert a dohánybeszállítóknak még a régi árusokat is ki kell szolgálniuk. De a pályázatban vállaltuk az elsejei nyitást, ami plusz pontot jelentett. Igaz, mi mindent bevállaltunk a plusz pontokért, például a mindennapos nyitvatartást is” – tudtuk meg.

Részletek a csütörtöki Észak-Magyarországban.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában