Helyi közélet

2008.11.26. 15:21

A borsodi városokban zavartalan a forgalom

<p>Kazincbarcika, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Ózd - Hatvanöten takarították el a havat Kazincbarcikán. A buszok útvonalai, a kórház, a mentőállomás és az iskolák környéke kapott elsőséget. Más vidéki városokban sincs fennakadás.</p>

Az utak és a járdák csúszásmentesítését kohósalak és ipari só keverékével végezték, a közlekedés kedd óta mindenhol zavartalan – közölte Fekete Sándor, az Arborétum Kht. ügyvezető igazgatója. Szemere Endre, az Ózdszolg Kht. ügyvezetője elmondta: kedden délig a kórház, az összes oktatási intézmény és hivatal, továbbá bevásárlócentrum környékét megtisztították. A városban valamennyi fő- és mellékút jól járható, síktalanítottak a parkolókat és járdákat is. A munkálatokat százhúszan végezték. Sárospatakon két munkagép és ötven ember néhány óra alatt megbirkózott az első hóval. Fennakadás csupán a Bodrog-hídnál volt, néhány kamion ugyanis nem rendelkezett téli gumival és elakadt az emelkedőn – kaptuk a hírt Mahalek Istvántól, a Kommunális Szervezet igazgatójától. Sátoraljaújhelyen sem volt fennakadás a közlekedésben – újságolta Tóth András, a Városellátó Szervezet igazgatója. Gépi- és kézi erővel minden utat, járdát és parkolót járhatóvá tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában