Két napon át volt megkötözve egy székben a kirabolt miskolci férfi

Akt.:
Két napon át volt megkötözve egy székben a kirabolt miskolci férfi
© Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

A rendőrségre 2017. december 1-jén a reggeli órákban tett bejelentést egy férfi, aki elmondta, hogy egy ismerősét kereste fel miskolci házában, ahol őt egy székhez kötözve találta.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőröknek a helyszínen a 64 éves sértett elmondta, hogy két nappal korábban két férfi a lakásában megtámadta, egy székhez kötözték, bántalmazták, majd készpénzt, bankkártyát és egyéb értékeket tulajdonítottak el tőle. Ezt követően távoztak a rablók, de a súlyos sérüléseket szenvedett sértettet megkötözve hagyták hátra.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók néhány órán belül megállapították, hogy a rablás elkövetésével egy 21 éves és egy 19 éves taktakenézi férfi gyanúsítható, akiket elfogtak, gyanúsítottként kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására is.

– ÉM-SZB –


Miskolc, Ózd - 10 év 6 hónap helyett 7 év 8 hónap a kiszabott szabadságvesztés. A Miskolci Törvényszék jogerősen 7 év 8 hónapra enyhítette annak a férfinak a büntetését, akit idén júliusban „felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt” 10 év 6 hónapra ítélt...

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2017. december 1-jén egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi-, a tiszaújvárosi- és a miskolci járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátart...