Friss hírek

2010.05.01. 09:26

Civil majális Budapesten

<p>"Az utca közösségi tér!" címmel rendez közös majálist több civil szervezet is szombaton Budapesten. A rendezvények a VI. és a VII. kerületben lesznek, délelõtt tíz órától. Az érdeklõdõk különbözõ elõadásokon, filmvetítéseken és gyermekprogramokon vehetnek részt, de lesznek koncertek is.</p>

Élhetõ terekként szeretnék az utcákat használni azok a civil szervezetek, amelyek közösen majálisoznak szombaton Budapest VI. és VII. kerületében. A program keretében kitakarítják az utcákat és a virágágyásokat is. A rendezvény a Király, a Nagymezõ és a Hegedû utcában lesz. A környékbeli kulturális és szórakozóhelyek különbözõ civil programokkal várják a látogatókat szombaton. Ezeken kívül lesznek gyermekprogramok, koncertek, fröccs- és városismereti vetélkedõ és biciklis akadályverseny is. A programok ingyenesek.

A szombati programokban részt vesz többek között a Sirály - Független Színház és kulturális Központ, a Tûzraktér, a Humana Magazin és a Menhely Alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!