Két körözött személyt is elfogtak Borsodban

Akt.:
Két körözött személyt is elfogtak Borsodban
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci-, az Ózdi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság 2016. április 2-án a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi- és az encsi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Kazincbarcikai- és a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai szintén egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s