Két körözött személyt is elfogtak a miskolci rendőrök

Akt.:
Két körözött személyt is elfogtak a miskolci rendőrök
Mezőkövesd, Miskolc, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2016. május 9-én tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt egy férfivel szemben indított szabálysértési eljárást. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy sofőrrel szemben azért alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, mert járművét az eltiltás hatálya alatt vezette.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi egyenruhások két-két férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a miskolci rendőrök két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s