Két körözött személyt fogtak Borsodban

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc, Encs, Szalaszend, Tiszaújváros, Mezőcsát, Kazincbarcika, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 5-én történt rendőrségi eseményeiből.


A megye rendőri szervei 2016. február 5-én két férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi rendőrök egy 19 éves szalaszendi személlyel garázdaság, míg a tiszaújvárosi egyenruhások egy 29 éves mezőcsáti férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Kazincbarcikai- és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Miskolci-, az Ózdi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –