Nagyvilág

2011.04.13. 16:48

Teljesíti elvesztett fogadását Branson: légi utaskísérő lesz, női egyenruhában

<p>Kis késéssel, de teljesíti elvesztett fogadását Richard Branson brit milliárdos-kalandor, és női utaskísérőként fog dolgozni az AirAsia X egyik járatán - közölte szerdán a malajziai légitársaság alapítója.</p>

A fogadás tárgya az volt, hogy melyik üzletember csapata fog jobban szerepelni a tavalyi Forma-1-es szezonban. Bransonnak eredetileg februárban kellett volna teljesíteni vállalását, de le kellett mondania, mert egy térdsérülés miatt nem tudott volna magas sarkú cipőben sétálni a széksorok között.

"Előkészítettem a borotvámat, és alig várom, hogy leborotváljam Branson szőrös lábait" - közölte a fogadásról szóló, laza hangulatú közleményében Tony Fernandes, az AirAsia malajziai légitársaság alapítója. Branson május elsején fogja felvenni a légitársaság légi utaskísérőinek női egyenruháját, hogy kisminkelve frissítőket és ételeket szolgáljon fel az utasoknak egy Londonból Kuala Lumpurba tartó járaton.

Richard Branson - nak az eredeti tervek szerint február 21-én kellett volna teljesítenie az elvesztett fogadást, de az időpontot egy térdsérülés miatt le kellett mondania. Sérült lábával ugyanis nem tudta volna az egyenruhához járó magas sarkú cipőben végigdolgozni a 13 órás utazást.

A speciális járatra 160 jegyet árul a malajziai légitársaság, és a bevételeket jótékony célra fogják felhasználni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!