Két kisfiú előtt verte a nőt Miskolcon

Miskolc – Szabálytalankodott, majd dühbe jött, amikor felhívták rá a figyelmét.

Egyik olvasónk arról számolt be a közelmúltban, hogy egy szürke autó vezetője Miskolc belvárosától kezdve „szórakozott vele”: nem engedte be a másik sávba, elébe vágott, majd háromszor is irányjelzés nélkül váltott sávot, vészfékezésre kényszerítve ezzel levélírónkat.


Szabálytalan sávváltás

Hölgy olvasónk – aki egy kilenc és egy tizenkét éves kisfiúval autózott a miskolci csúcsforgalomban – a harmadik szabálytalan sávváltásra odaintett a szürke autó vezetőjének és a saját kocsijában lévő irányjelzőre mutatott. Balszerencséjére azonban a következő saroknál piros volt a lámpa, kénytelen volt megállni.

A gyerekek ugyan megpróbálták figyelmeztetni a hölgyet, de elkéstek, a szürke autós ekkor már a lehúzott ablakomon benyúlva úgy fejbe verte, hogy leesett a napszemüvege, majd a mellkasán rángatta a ruhát és a biztonsági övet, de miközben mindennek elmondta, a hajába is belemarkolt és a karját is elkapta.


Lenyomta a gombot

Olvasónk mást nem tehetett, lenyomta az ajtózár gombját, hogy a támadójától legalább a gyerekek védve legyenek, de az ablakot nem merte felhúzni, mert attól tartott, hogy a férfi azt is beveri. Az ütlegelést végül a többi autós – akik mit sem sejtettek az előttük játszódó drámáról – türelmetlen dudálása szakította félbe.


Látleletet vetetett fel

A hölgy később látleletet vetetett fel – sérülései nyolc napon belül gyógyulnak –, és a rendszám alapján feljelentést tett a rendőrségen. Mint elárulta munkatársunknak, azóta fényképről azonosította támadóját, és a kocsijában ülő, jól szituáltnak tűnő középkorú nőt is, aki „végigmosolyogta a történteket”.

ÉM-SZP