Két kamion ütközött Mánynál az M1-es autópályán

Akt.:
Mány, 2016. június 6. Sérült kamion az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Mány térségében, miután a jármű egy másik kamionnal ütközött 2016. június 6-án. A balesetben az egyik kamion vezetője könnyebben megsérült.
Mány, 2016. június 6. Sérült kamion az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Mány térségében, miután a jármű egy másik kamionnal ütközött 2016. június 6-án. A balesetben az egyik kamion vezetője könnyebben megsérült. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán két kamion ütközött össze Mány térségében, az autópálya csak egy sávon járható – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel az MTI-vel.

A Fejér megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik járművet a szalagkorlát tartja, a másik teherautó a belső sávot foglalja el. A balesetben az egyik kamion vezetője könnyebben megsérült.

Farkas-Bozsik Gábor szóvivő elmondta, a kamionok raklapokat, illetve autóalkatrészeket szállítottak, a rakomány nem szóródott az úttestre.

– MTI –