Két helyen is családi balhé miatt akcióztak a borsodi rendőrök

Akt.:
Két helyen is családi balhé miatt akcióztak a borsodi rendőrök
Encs, Miskolc, Ózd, Sajóbábony, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. március 4-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. János 28 éves sajóbábonyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 17 órakor Sajóbábony belterületén igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, az encsi- és az ózdi rendőrök további öt személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások két, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg a sátoraljaújhelyi- és a tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s